Banner 1

TROLLBEADS ONLINE SZEPTEMBERI UNIQUE VÁSÁR!


Egy különleges ONLINE esemény, olyan beadekkel, amelyekből egy darab van a világon! Ne hagyd ki ezt az egyszeri lehetőséget!Kép2

 

Ezennel meghívunk egy különleges, zártkörű ÉLŐ eseményre az nyárzáró időszakban! Csatlakozz te is a díjmentes „Zoom Live” eseményünkhöz szeptember 21-én, csütörtökön 18.30-kor!

A nyártól lassacskán elbúcsúzunk, ezért meglepetésképp egy őszi témájú Unique online eseményt hozunk el neked, amely Ausztráliában már óriási sikernek örvend. Ezen a különleges eseményen ritka, soha nem látott kincsekkel, igazi gyűjtői Unique darabok széles választékával kedveskedünk Nektek!

Mint minden Trollbeads ékszer, ezek a Unique-ok is kézzel készülnek, ám különleges mintázatuk miatt sokkal bonyolultabbak, olyan minőségi ritkaságok ezek, melyeket korábban sosem látott egyetlen Trollbeads rajongó sem.

Gyönyörűen megtervezett, nem sorozatgyártott beadeket mutatunk majd be – gyere hát el, és vegyél részt a kivételes online bemutatón, hogy esélyed legyen megszerezni őket.Csatlakozz hozzánk 2023. szeptember 21-én, csütörtökön este 18.30-tól (magyar idő szerint), hogy megismerhesd és magaddal vihesd ezeket az új, bámulatos üvegkincseket.

Regisztrálj az oldal alján elhelyezett ablakban!

  

 


 


HOGYAN MŰKÖDIK A UNIQUE ONLINE VÁSÁR?1.) Egyesével mutatjuk be a megvásárolható beadeket

2.) Amelyeket a chat funkció használatával az a résztvevő tudja megvásárolni, aki elsőként jelzi vásárlási szándékát a ZOOM online felületen a chat ablakban egy "K" betű beírásával (K, mint KÉREM)

3.) A lefoglalt beadeket ezt követően utánvéttel, bankkártyával, vagy banki átutalással tudod kifizetni.

4.) A regisztráció során megadott szállítási címre pedig kiküldjük a megvásárolt ékszereket.


Kép3

 


 


Kép8


MILYEN ÁRON KERÜLNEK MEGHIRDETÉSRE EZEK A KÜLÖNLEGES & EGYEDI BEADEK?Minden az online eseményen bemutatott bead 18.000 Ft-ba kerül, azonbanhárom bead vásárlása esetén minden megvásárolt beaded ára 13.000 Ft-ra csökken. Így tehát a 3 darab egyedi üveg beadből álló szettek ára is 39.000 Ft.

Ezekből a Unique beadekből csak 1-1 darab készült, és soha nem ismétlődnek meg. Mindegyik élénk, teljesen egyedi, szakértő gondossággal készített üveg bead. 


 

ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKKEL VÁRUNK!

Ezen a rendhagyó eseményen nemcsak a különleges beadekre tehetsz majd szert, de 3 szerencsés résztvevő közt a következő 3, exkluzív és értékes ajándékot sorsoljuk majd ki:1 db „Lehetőség karkötő” + limitált kiadású ’UNIQUES’ fotó könyv

Kép4

 1 db „Álmok Energiája Nyaklánc” + limitált kiadású ’UNIQUES’ fotó könyv

Kép5

 1 db „Narancs Csavar Bead Szett” + limitált kiadású ’UNIQUES’ fotó könyv

Kép6

 

 


 

Minden egyes bead, amit az eseményen vásárolsz, egy esélyt ad, hogy nyerj. Minél több beadet vásárolsz, a neved annál többször kerülsz a kalapba, így annál több esélyed van a három mesés nyeremény egyikének megszerzésére.

A szerencsés nyerteseket másnap sorsoljuk és hirdetjük ki.

 


 

 

Az eseményen csak korlátozott létszámban, és kizárólag magyarországi rajongóink vehetnek részt!Előrendelésre, vagy elő-értékesítésre nincs lehetőség, csak az esemény ideje alatt vásárolhatod meg a számodra leginkább tetsző darabokat!

Tedd felejthetetlenné az idei évet és találj rá a saját, egyedi beadjeidre. Öleld át velünk a karácsonyi hangulatot! Alig várjuk, hogy ott találkozzunk!

Töltsd ki az adataidat, és regisztrálj most az online eseményre! 

 
Kép7