Swarovski nyaklánc

Swarovski nyaklánc

 Fontos eseményre keresel megfelelő kiegészítőt? Vagy ajándékot? Esetleg szeretnél egy csillogó, pont hozzád illő nyakláncot, melyben igazán ragyogónak érezheted magad? Egy Swarovski nyaklánc tökéletes választás lehet számodra.

            A Swarovski kristállyal készült nyakláncokból szinte megszámlálhatatlan fajta létezik, mindenki megtalálja köztük a neki legmegfelelőbbet. Különböző színek, különböző formák és összeállítások, de egyvalami örök. A csillogás. Melyik nő ne szeretné a csillogó kiegészítőket?! Mindenkinek szüksége van némi ragyogásra, melyet a mosolyán kívül ékszereivel is elővarázsolhat.

            Mit kell tudni a Swarovski nyakláncokról? Medáljain előszeretettel jelenik meg a szív, a virág, a csepp és a pillangó motívum, de gyakoriak a geometriai formák és állatfigurák is. Maga a lánc általában nem kristállyal díszített, de a nyakékeknél az egész ékszer kristályberakásos. A Swarovski gyakran használ kisebb és nagyobb kristályokat egy ékszeren belül. A kisebbek általában az egy nagyobb kristály kiemelésére szolgálnak, vagy árnyalják annak hangulatát.

            Ismered a Swarovski történetét? Nem? Akkor most olvass egy kis ismertetőt az ékszerek hátteréről! A Swarovski kristály története Ausztriában az 1800-as évek közepén kezdődött, mikor Daniel Swarovski, gyermekkori hatásoknak köszönhetően megalapította a mai cég elődjét és a gépgyártás forradalmasításának következményeképpen ő maga a kristálygyártás forradalmasításán dolgozott. Az általa kifejlesztett új eljárásnak köszönhetően gyorsabbá, pontosabbá vált a technika és egyre csodálatosabb csiszolmányok kerültek ki kezei közül. A cég és termékei hamar túlnőttek egy egyszerű kis vállalkozáson, mára világszerte ismert ékszergyártóról beszélünk, aki nem csak a ragyogó kristályékszerek területén ismert, de egyéb kiegészítőket és lakásdekorációs termékeket is gyárt, sőt távcsövei is vannak. A Swarovski egy családi vállalkozás, generációról generációra öröklődik a szépség szeretetet, a cég vezetése, mára az ötödik generáció viszi tovább a gyártást.

            Annak ellenére, hogy a Swarovski kristályok tulajdonképpen üvegből vannak, felveszik a versenyt az ásványi kristályokkal. Mindez annak a bizonyos csiszolási technikának köszönhető, mellyel kifogástalan felületet képesek adni az üvegnek. A Föld ásványi és egyéb készletei végesek, mindent kibányászni, mindent felhasználni nagy hiba lenne és valószínűleg nincs is elég mindahhoz, amit a divat a trend folyamatosan megkövetel, ezért vagyunk kénytelenek alternatív módszerekhez folyamodni. Az energiafelhasználás terén ez éppen annyira igaz, mint a nyersanyagokkal való takarékoskodásnál. Daniel Swarovski valószínűleg nem is tudta, hogy az üvegcsiszolással egy olyan űrt fog betölteni, melyre a divatnak nagy szüksége van és a későbbiekben talán egyetlen igazi alternatíva lesz a folyamatos, nagymennyiségű, ám minőségi ékszergyártás területén.

            Egy Swarovski nyaklánc árban nem túlzó, de a versenyt felveheti drágább társaival, mivel ugyanolyan csodásan ragyog és színválasztéka kimeríthetetlen.

Swarovski kristályos nyakláncok 1-2 napos szállítással >>

Swarovski kristályos nyakláncok 10-14 napos szállítással >>