Swarovski karkötő

Szeretnél egy igazán szép, nőies kis ékszert a csuklódra, de még nem tudod milyet válassz? Vagy éppen ilyet keresek ajándékba? Akkor mindenképpen nézz körül a Swarovski háza táján, ugyanis a Swarovski karkötőnél kevés ragyogóbbat fogsz találni. Különleges technikával csiszolt, tiszta, csodálatos kristályok egy igényes alapon. Ez ilyen ékszernek bármelyik nő örül, és magabiztosan hordja.

            Hatalmas a választék alapanyagban, színben, formavilágban, méretben és mintázatban egyaránt. Találsz fehérarany, ezüst vagy orvosi fém alapú kristályberakásos karkötőket. Vannak süllyesztett berakású vagy kiálló esetleg mozgó alkatrészű karkötők is.

            Ha csak úgy, mert szép és kell, akarsz választani valamit, akkor a hétköznapibb színekből érdemes keresgélni egy vékonyabb darabot. Ha kimondottan elegáns eseményre szeretnél feltenni egy odaillő darabot, válogass a vastagabb, csuklóra simuló Swarovski karkötők közül. Ha szereted az extravagáns dolgokat, találsz színes, vicces ékszereket is, de az aranyos, kedves kis karkötők kedvelői megtalálják kedvencüket.

            Sajnos manapság mindent hamisítanak, így a Swarovskit is. Ez elsősorban a gyöngyökre volt jellemző, melyek nem azonosak a kristályokkal, de ugyanolyan finoman és igényesen kidolgozott darabok. Mostanra sajnos magát a kristályt is elkezdték Cseh és keleti gyárak másolni, majd kétes megjelöléssel Swarovskiként árusítani. Sajnos mostanság előfordulhat, hogy a forgalmazó sincs tisztában a hamisítvánnyal, ezért érdemes olyan helyen vagy weboldalon vásárolni, ahol nagyobb számban, konkrét termékleírással rendelkező Swarovski ékszerek kaphatók. Az avatott szem hamar észreveszi a hiányosságokat, ugyanis a Swarovski cég igényessége páratlan, emellett folyamatosan finomítja technikáját, fejlődése szinte követhetetlen.

            Az eredeti Swarovski karkötő könnyen felismerhető arról, hogy a fém egyenletes, igényes vonalvezetésű, a kapocsnál nincs rossz illesztés, a kristályok foglalata sosem színeződik el a ragasztótól, a kristályok csillogása egyenletes, tökéletesen tiszta és hibátlan darabok. Egy kővel kirakott karkötőnél, melyen elvileg egyforma nagyságú kristályoknak kell lenni, az eltérés biztos jele annak, hogy hamisítvánnyal van dolgunk.

A Swarovski egy megfizethető luxus, nem érdemes beérni a hamisítvánnyal. Az ugyanis, hamar megkopik, csillogása sokkal tompább és soha nem lesz olyan ragyogó díszünk, mint egy eredeti karkötő.

            Fontos, mit viselünk. Az igényesség az öltözködésben azt jelenti, hogy az élet más területein is igényesek vagyunk. Egy jól megkomponált szett egy csillogó Swarovski karkötővel pozitív benyomást kelt másokban. Megnyerőnek lenni fontos, pláne abban a világban, ahol az első benyomás alapján ítélnek meg.

            Válassz jól Swarovskit és megmutathatod legjellemzőbb tulajdonságodat, melyet egy szempillantással felmérhet a külvilág. Hangsúlyozd nőiességed, igényességed, vagy a bohókás, kedves éned egy szép karkötővel.

Swarovski kristályos karkötők 1-2 napos szállítással >>

Swarovski kristályos karkötők 10-14 napos szállítással >>