Swarovski gyűrű

Swarovski gyűrű

Egy csillogó apróságra vágysz? Esetleg örömet szeretnél szerezni valakinek egy ragyogó gyűrűvel? Nézz szét a Swarovski gyűrű kínálatban és találd meg a számodra legmegfelelőbb ékszert! Nem lesz nehéz dolgod, a gyűrűk mindegyike igényesen kivitelezett, Swarovski kristályokkal díszített darab, melyek közt vannak komoly ékszerek és vidámabb, kedvesebb kis gyűrűk is. Minden stílus, minden egyéniség talál köztük neki megfelelőt.

            Ha a könnyed eleganciát kedveled, válassz egyköves, vékony gyűrűt. Lehet klasszikus, átlátszó kristállyal díszített, de választhatsz valamely neked tetsző, kifejező színt is. Ha feltűnőbb darabra vágysz, válassz nagyobb méretű, több kő berakásával készült, színes ékszert, mely különféle csillogással ajándékoz meg egyszerre. Aranyos vagy éppen vicces darabokból sincs hiány, a Swarovski gyűrűk között bőven akad ilyen is. Akár virágot, akár valamely állatot vagy szimbólumot formázó ékszer szintén kifejezheti személyiséged egy meghatározó részét. Ha például kedveled a macskákat, netán van is egy vagy több kedvenced, válassz cicára hajazó ékszert. Ideális ajándék papagájtartóknak egy madárka formájú, színes kővel kirakott Swarowski gyűrű. De sorolhatnánk még a típusokat, lényeg, hogy mindenki a számára legmegfelelőbbet, szívének legkedvesebbet találja meg.

            A Swarovski gyűrű időtálló darab, mely nem megy ki a divatból és megfelelő öltözékkel bárhová felvehető. Nem kimondottan könnyen sérülő ékszerekről van szó, de nem mindegy hogyan tárolod, hogyan tisztítod, hogyan viseled. Ha sokáig meg szeretnéd őrizni csillogásukat, épségüket, ügyelj néhány fontos dologra! Puha béléssel ellátott, zárható dobozkában tarts őket, lehetőleg ne ütődjenek egymáshoz. Erre a célra kapható kimondottan gyűrűtároló doboz vagy dobozbetét, melybe úgy tudod bepakolni ékszereidet, hogy azok nem mozdulnak egy. Ez utazáskor, költözéskor igen hatékony. Olyan tevékenységek közben, melyek alkalmával ütődhet vagy szennyeződhet, mindig vedd le és tedd biztonságos helyre! Tisztításakor figyelj nagyon arra, hogy az ammónia tartalmú ékszertisztítók nem tesznek jót a foglalatnak, ahogy az ultrahangos ékszertisztítás sem. Kerüld a vegyszerek használatát! Ha nagyon muszáj komolyabban tisztítani, a mosogatószer épp megfelelő erre a célra. A mosogatószivacs már nem annyira, úgyhogy azzal ne próbálkozz, inkább extra finom és nem szöszölő anyagot keress hozzá. A papírzsepi nem jó, a sminkeltávolító vattakorong sem. Érdemes vásárolni szemüvegtisztító lapocskákat, de abból is csak az alkoholmentes fajtát.

            Egy Swarovski gyűrű csillogása igazi kristálycsillogás, ilyet viselve magabiztosabbnak érezheted maga, ahogy hasonlóan hat egy jó frizura vagy egy tökéletes smink is. Feltenni azonban sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint hajat beállítani, szemet kifesteni. Ha szereted váltogatni az ékszereid, szerezz be többféle stílusú darabot, ha örök darabot szeretnél, akkor válassz az egyéniségednek és az ízlésednek legmegfelelőbbek közül. Fontos, hogy imádd, hiszen viselés közben jó érzés ránézni és tudni, hogy menyire jól áll.

Találd meg kedvenc gyűrűd, kattints ide >>