Swarovski fülbevaló

Swarovski fülbevaló

Arcformánk, szemünk színe csodálatosan hangsúlyozható egy ragyogó Swarovski fülbevalóval, mely élénk csillogásával kiemeli egyéniségünket. A Swarovski fülbevalók széles választékából minden bizonnyal találsz olyan darabokat, amiket el tudsz képzelni magadon, amihez éppen van egy jó ruhád vagy pont megfelelő lenne az esti randidra.

            A Swarovski kristállyal díszített fülbevalók kimondottan elegáns, hétköznapi vagy vicces, aranyos kivitelben is készülnek. Minden alkalomra akad megfelelő darab. A fémes csillogású, arany, ezüst vagy orvosi acél alapra pakolt egyszínű kristályok elegáns vagy csinos külsőt kölcsönöznek, a színes darabok némi vagányságról árulkodnak, míg a rózsaszín, világoskék, sárga árnyalatok és kedves formák aranyosnak hatnak.

            Nem csak az alkalmak, de hangulatunk is változó, ezért érdemes több ilyen jellegű ékszert beszerezni, így bármelyik lábunkkal kelünk fel reggel, mindig találunk a napunkhoz illő szépséget az ékszeresünkben. Sőt! Egy rosszul induló napot is kellemesebbé tehet a tükörben meglátott csillogás. Magabiztosságot sugároz, ettől vonzóbb leszel. Aki vonzó, a elismerő pillantásokat zsebelhet be, és természetesen bókokat is, amik egyre spannolják jókedved és a rosszul indult nap is igazi, széles mosollyal érhet véget.

            A Swarovski fülbevaló időtálló darab, ám fontos vigyázni rá, ahogy minden másra is, amit sokáig szeretnénk megtartani. Íme néhány tipp, amivel megőrizheted csillogásukat: Az ékszereket parfümözés, sminkelés, hajlakkozás és kézkrémezés után vedd fel, mert ezek összetevői károsítják a kristályt, a ragasztást, esetleg a fémet is. Mindig vedd ki a fülbevalót fürdés, alvás, szoláriumozás előtt! Ez nem csak az ékszereidet, hanem téged is véd az esetleges sérülésektől. Érdemes őket zárt, puha belsejű dobozban tárolni, amiben nem karcolódik és nem porosodik. Időnként töröld át egy puha száraz ronggyal, lehetőleg olyannal, ami nem szöszöl. Ezzel a megoldással eltávolítod a poros szennyeződéseket. Ha valamivel sikerült bepiszkolni, érdemes nagyon finom eszközt használni, mint például a szemüvegtisztító kendő. Ez hiába nagyon puha és finom, óvatosan kell használni. Ékszerek estében nem lehet túl elővigyázatosnak lenni, csillogásuk a lényegük. Ha apró kristályokkal van kirakva az ékszer, célszerű egy puha kefét, esetleg fogkefét, használni, hogy a kristályok között is ki tudd tisztítani a lerakódott koszt.

            Mivel a Swarovski ékszerek nagy része orvosi fém alapú, nem ajánlott ammónia tartalmú ékszertisztítókat, forró vizet használni vagy ultrahangos ékszertisztítóval próbálkozni. Ezek megmarják a fémfelületet, ami később már nem lesz valami szép látvány.

            A fülbevalóknál kiemelten fontos, hogy használat után, lehetőleg mindig töröld át azt a részt, ami bedugsz a füledbe és a kapcsot. Ahogy kezet is mosol mindig, napjában többször, úgy alapvető higiéniai szabály a fülbevalók füllel érintkező részeinek sűrű tisztítása. Újra a füledbe fogod dugni, úgyhogy ügyelj arra, mivel kerül kapcsolatba a bőröd!

Swarovski kristályos fülbevalók 1-2 napos szállítással >>

Swarovski kristályos fülbevalók 10-14 napos szállítással >>