Swarovski ékszerek


Az ÉkszerWebshop immáron évek óta regisztrált partnere a SWAROVSKI® Austria-nak, a SWAROVSKI® kristályok gyártójának. Az itt található, kiemelkedő minőségű ékszereink minden esetben garantáltan SWAROVSKI® kristályok felhasználásával készülnek. A SWAROVSKI® és az ÉkszerWebshop márkanevek a garancia arra, hogy a nálunk vásárolt ékszerek biztosan mosolyt csalnak viselőjük arcára. Ezekkel az ékszerekkel nem lehet mellé fogni, akár ajándékba, akár saját magadnak szánod őket.Ki használ Swarovski ékszert?

Swarovski ékszerek, Swarovski ékszerszettek, és Swarovski kiegészítők

A Swarovski ékszer ma már nem csak a nők kedvence, egyre több férfi fedezi fel magának a ragyogó és sok lehetőséget rejtő kristályokat. Mindenki szeret jól kinézni, szeret az egyéniségéhez passzoló kiegészítőket viselni. A Swarovski ékszerek hatalmas palettáján mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Rengeteg különböző típus, forma és színvilág található kínálatunkban, és minden Swarovski ékszerhez megtalálható a tökéletes rím.

Nyaklánchoz karkötő, fülbevalóhoz gyűrű éppúgy illeszthető, ahogy ezek bármilyen más kombinációja. Az egyik kiváló megoldás a Swarovski ékszerszett, mely ajándék gyanánt is páratlan. Számos kombinációban elérhető megoldás, mely egy egyszerű ruhát is az est fénypontjává varázsolhat. Ha figyeljük az akciókat, vagy feliratkozunk a hírlevélre, mindig tudhatjuk, mikor rendelhető Swarovski ékszer szett olcsón. Érdemes ilyenkor beszerezni azokat a darabokat, melyekkel mindig csak szemeztünk. Szeretjük az ékszereket, de szeretjük a pénztárcánkat is. Éppen ezért örvend oly nagy népszerűségnek a Swarovski ékszer akció.


Miért szeretik a Swarovski ékszereket?

Az ékszerek mindig is részét képezték az ember kultúrájának, de láthatunk hasonló szépítkezési szokásokat a madaraknál is. Némely madárfaj szeret idegen tollakkal ékeskedni. Szó szerint így van, elhullott, számukra tetsző tollakat illesztenek sajátjaik közé. Nekik egy megfelelő toll hasonló  öröm, mint mikor valaki azt mondhatja "Megvan az új Swarovski ékszerem."

A mai rohanó világban a webshopok rengeteg időt spórolnak meg nekünk. Mindenki dolgozik, ügyeket intéz vagy a gyerekekkel van elfoglalva, így aligha jut idő egy kis nézelődésre, vásárlásra. Ezért olyan nagyszerű, hogy a Swarovski ékszerek online is elérhetőek. Pár percnyi szabadidő elegendő ahhoz, hogy kigyönyörködjük magunkat a ragyogó kristályok között. A Swarovski ékszer rendelés a férfiak körében is egyre népszerűbb, hiszen így könnyen és gyorsan megoldható az ajándékvásárlás problémája. Bármikor-bárhol viselheted a Swarovski csodálatos ékszereit!

Swarovski ékszerek, Swarovski ékszerszettek és Swarovski kiegészítők olcsón. Rendeld meg online, és akár már másnap viselheted a Swarovski csodálatos ékszereit!


Hogyan ápoljam a Swarovski ékszeremet? 

A kristályok szépsége tartós, ám megfelelő ápolás nélkül megkophat. Jó hír, hogy nem örökre. A Swarovski ékszerek tisztítása egy cseppet sem bonyolult. Ha megfelelő dobozkában tároljuk őket és használat után áttöröljük a kapcsolódó fémnek megfelelő ékszertisztító folyadékkal, mindig hibátlanul csillognak majd. A lényeg az, hogy megszabadítsuk az esetleges szennyeződésektől, vékony zsírrétegtől, mely a bőrünkkel való érintkezés során rátapadt. Az ékszer csillogással hálálja meg a törődést.


Érdekességek a Swarovski ékszerek világából

swarovski ékszerek, swarovski ékszer, swarovski ékszerem, swarovski ékszerhez, swarovski ékszerszett, swarovski ékszer akció, swarovski ékszerek online, swarovski ékszerek tisztítása, swarovski ékszer rendelés, swarovski ékszer szett olcsón

A D. Swarovski & Co. egy osztrák üveggyártással és kristályüveg-csiszolással foglalkozó cég, a világ egyik vezető minőségi kristályüveg-ékszereket gyártó cége. A világ több, mint 120 országában van jelen. Emblémája egy hattyúsziluett mint a tisztaság és elegancia jelképe. A cég színei az éjkék és a "swarovski-piros". Egy évben két kollekciót bocsátanak ki: őszi-téli, tavasz-nyári kollekció, mely egyaránt tartalmaz klasszikusabb, divatos, extravagáns ékszereket, táskákat, órákat.

A cég fennállásának kezdeti időszakában más ékszerkészítő cégeknek állított elő ékköveket, de 1976-ban létrehozta első dekoratív kristályfiguráit, melyek sikere azóta is töretlen, Silver Crystal néven. Az első ékszerkollekciót 1977-ben bocsátották ki az Egyesült Államokban, majd tizenkét évvel később Angliában, és európa többi országában is megjelentek. 1987-ben megalapítják a mai Swarovski Kristály Társaság (SCS) elődjét. 1989-ben kezdetét veszi a Daniel Swarovski divattervezés. Ezek a kollekciók exklúzív ékszerek és kiegészítők, ruhák csoportját alkotják. 1995-ben a társaság létrehozza a Swarovski Kristály Világot, ezzel ünnepelve fennállásának századik évfordulóját. A Kristály Világ kiállítási központként, hangverseny- és fesztiválteremként egyedülálló a maga nemében. A Kristály Világ Ausztriában, Wattens városban található.


A Swarovski története

Daniel Swarovski 1862-ben született a mai Csehországban azon a vidéken ahol az Osztrák–Magyar Monarchia egyik legfontosabb üveg- és kristályüvegkészítő központja elhelyezkedett. Már gyermekkorában magával ragadta a kristályüveg megmunkálása után létrejövő termékek csodás csillogása. Fiatal fiúként gyakran figyelte édesapja munkáját annak műhelyében, itt és más csiszolóműhelyben tanonckodott. Az első elektromos gépek kiállításra kilátogatva, 21 évesen, megszületett benne az elhatározás, hogy forradalmasítja a kristályüveg-megmunkálás területét. Siemens és Edison technikai újításai inspirálták, hogy kifejlesszen egy kristályvágó gépet, amely tökéletesre munkálja meg az anyagot. Álma megvalósulására 9 évet kellett várnia, s 1892-ben szabadalmaztatta az eljárást. Az új eljárással gyorsabbá és pontosabbá vált a munka, mint korábban.

Új korszak nyílt az üvegkristályok világában. Daniel Swarovski 1895-ben alapította meg a ma is ismert cég elődjét, sógorával Franz Weis-szel és Armand Kosmannal. A cég a Daniel Swarovski & Co. nevet kapta. Az ausztriai cég ma is családi vállalkozás, melyet a család negyedik és ötödik generációja vezet. A cégnek több divíziója is van, ezek közül csak az egyik a SWAROVSKI márkanévvel ellátott ékszer és lakásdekorációs termékeket, kiegészítőket készítő vállalat.

Swarovski ékszer a tökéletes választás

 


Termékek

Swarovski ékszerek, Swarovski ékszerszettek, és Swarovski kiegészítők

A cég megalapítása után más ékszer és ruhakészítő társaságoknak adott ki kristályokat, ám ahogy nőtt és fejlődött, egyre több részre kellett osztani a céget, mely részek, más más termékek előállításával foglalkoznak: -SWAROVSKI: ékszer és kiegészítők -SWAROVSKI Optic: távcsövek (jelképe a sas) -Signity: más cégek ékkövekkel való ellátása -Strass: kristálycsillárok (Versailles, Metropolitan Opera) -Swareflex és a Tyrolit: kristálycsiszoló és vágó felszerelések.

Előfordul, hogy egy-egy divízió összefog egy másikkal, ennek eredménye például a kristályokkal kirakott csodás színházi látcső család. Ismert műveik között van az Aurora Borealis, amit Christian Dior-ral közösen terveztek, de jellegzetesek az ezüst- és a színes kristálykollekciók is. A választék igen széles - a dísztárgyaktól az ékszereken, órákon és a Disney –figurákon át a pendrive-okig terjed. Manapság a legmeglepőbb tárgyakat “öltöztetik fel” Swarovski kristályba a fülhallgatóktól a porszívókon át a Mercedesekig.


Swarovski Crystal Society

A Swarovski Crystal Society a világ legnagyobb gyűjtőklubja. Rendszeresen bocsátanak ki tagjaik számára limitált, esetleg számozott, termékeket, és fennállása óta 3 éves turnusokban trilógiák is kibocsátásra kerülnek. A Swarovski a társaság tagjait különböző privilégiumokban részesíti, melyek közül az egyik a Kristály Világ VIP termeibe való bebocsátás. A cég fennállása óta több nagy divatcéggel is kooperálva kihozott már különleges kollekciókat. A Swarovski kizárólag csak nagy világmárkákkal köt egyezséget kollekciók létrehozásáról, mint például a Dior, a Chanel. A Dior céggel közreműködve alakította ki az Aurora Borealis (sarki fény) nevű kristályszínt.


FORRÁS: wikipédia, Swarovski szócikk.


Spalatius Hungary Kft. - Swarovski ékszer webshop - Lugos utca 24.Budapest, Pest 1184, Telefon: 06 20 821 7180Swarovski ékszerekkel kapcsolatos szállítási területeink Budapesten: I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros),VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota),XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület(Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény),XXIII. kerület (Soroksár)