SummerSale

Summer Sale 2019

3 HÉT - 3 AJÁNLAT!

Szeptember 8-ig, azaz 3 héten át folyamatosan fedjük fel az ajánlatainkat, így hétről-hétre egyre több akció közül válogathatsz! Nézz vissza rendszeresen, mert ez az egyik legnépszerűbb akciónk, nehogy elkapkodják a kedvenc ékszereidet!

Ezúttal a csillogó, színes nyári nyakláncok, divatos és vízálló karkötők, trendi fülbevalók, és egyéb kiegészítők, azaz a 2019-es nyár legmenőbb darabjai kerülnek terítékre... elképesztő áron!

Ezeket az ékszereket csak nálunk találod meg, így nem valószínű, hogy szembe jön veled valamelyik vízparton! Kell ennél több?!

 

 

 

SWAROVSKI® kristályos fülbevalók 20% KEDVEZMÉNNYEL!Nemesacél, innovatív fémötvözet, vagy 925 ezüst! SWAROVSKI® kristályos fülbevalóink mindig magad minőséget képviselnek! Most a Nyári Leárazásunk keretein belül pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg őket! Legkésőbb szeptember 8-ig, vagy a KÉSZLET EREJÉIG!

KUPONKÓD: SWAROVSKI

Válaszd ki a kívánt SWAROVSKI® kristályos fülbevalót, tedd a kosaradba, a fizetésnél pedig használd a fenti kupon kódot! A rendszer automatikusan levonja majd a kedvezményt!

MEGNÉZEM A FÜLIKET ►
 

 

Nemesacél FÉRFI ÉKSZEREK 20% KEDVEZMÉNNYEL!

316L sebészeti acélból készült férfi ékszereink nem csak az antiallergén anyaguk miatt egyedülállóak, hanem a magas és strapabíró minőségük miatt is! Ennyiért, ilyen minőséget, ekkora választékban nem találsz!

KUPONKÓD: FERFIEKSZER

Válaszd ki a kívánt férfi ékszert, tedd a kosaradba, a fizetésnél pedig használd a fenti kupon kódot! A rendszer automatikusan levonja majd a kedvezményt!

 

 

Most minden ékszer szettünkre 20% KEDVEZMÉNNYT adunk! Nemesacél, 925 ezüst, innovatív fémötvözet, gyémánt vagy SWAROVSKI® kristályos, ez most mind egyre megy, ugyanis az ÖSSZES ÉKSZER SZETTÜNKET 20% KEDVEZMÉNNYEL adjuk! Legkésőbb szeptember 8-ig , vagy a KÉSZLET EREJÉIG! Ez több ezer különböző modellt jelent! Ezek között biztosan megtalálod a neked tetszőt!

KUPONKÓD: EKSZERSZETT

Válaszd ki a kívánt ÉKSZER SZETTET vagy SZETTEKET, tedd a kosaradba, a fizetésnél pedig használd a fenti kupon kódot! A rendszer automatikusan levonja majd a kedvezményt!

AZ ALÁBBI KATEGÓRIÁKBAN TALÁLHATÓ ÉKSZEREKET ADJUK 20% KEDVEZMÉNNYEL! EZEK KÖZÜL VÁLOGASS!