MIÉRT A STEEEL?

Steeel Logo

Ezért jó választás a Steeel.hu

A Steeel nemesacél ékszerek kiváló minőséget garantálnak, valamint árfekvésük is kiváló. Kínálatunkban ezernyi minőségi nemesacél ékszer megtalálható, számítalan stílusban, így a fiatalabb korosztály ugyanúgy megtalálhatja az igényeihez igazodó ékszert, mint az idősebbek. A webáruház nyújtotta kényelmes rendelés után a rendelt ékszer személyesen is átvehető Budapest központi átvevőpontján, de természtesen van lehetőség házhozszállításra is, kedvező feltételek mellett.

Minden folyamatról pontos és egyszerű értesítést küldünk. Így láthatod, megrendelésed után merre jár a csomagod, mikor érkezik a futár, vagy hogy mikor veheted át az ingyenes személyes átvételi pontban!

Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy neked a lehető legegyszerűbb dolgod legyen. Még regisztrálnod sem kötelező, így pár kattintás, és a rendelést már le is adtad. Átlátható kosár és fizetési funkciók: miközben a termékeket a kosárba teszed, a megtekintés gombra kattintva azonnal láthatod a szállítási költséget.

NEMESACÉL GYŰRŰ

Nemesacél gyűrű - Az örök darab

A Steeel - Nemesacél Ékszer Webáruház gyűrű katalógusában található minden nemesacél gyűrű ékszer, méret alapján megrendelhető és azonnal szállítható. Külön kategóriában a férfi gyűrűk, női gyűrűk, divat gyűrűk és a karika gyűrűk. Nemesacél gyűrűink minden esetben antiallergének, így azt fémérzékenyek is nyugodtan hordhatják.

A gyűrű az egyik legősibb ékszer, évezredek óta a divatos megjelenés, az összetartozás egyetemes szimbóluma. A gyűrű ékszer eredeti szerepe mellett ma már a divatban betöltött szerepe is komoly; a gyűrű megjelenésünk egyik alapköve. Számtalan stílusban, színben fedezhető fel, melynek köszönhetőn a fiatalok és az idősebbek is megtalálhatják az igényeikhez legjobban igazodó nemesacél gyűrű ékszert. A Steeel Nemesacél Ékszer Webáruház kínálatában szereplő nemesacél ékszerek temérdek színben, stílusban megtalálhatók, melyek eljegyzésre is, de akár esküvői karikagyűrűnek is kiváló választásnak bizonyulnak. Aranyhatású nemesacél gyűrűink ezt a szerepet is kiválóan betöltik.

A termékek feltöltése folyamatos, újabb és újabb ékszerekkel bővítjük a kínűlatot, továbbá folyamatosak a nemesacél ékszer akciók is. Gyűrűméret megállapításához és a méret táblázathoz kattints ide, vagy kérd segítségünket ügyfélszolgálati telefonszámunkon. A Steeel nemesacél ékszer webáruház felületéről letölthető a gyűrűméret meghatározó, azonban ha ezt nem teheti, igény szerint webáruházunk ingyenesen elpostázza az említett mérőt.

Ne feledd, ha olcsó karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esetleg divatos megjelenést kölcsönző divatgyűrű iránti érdeklődsz, a Steeel Nemesacél Ékszer Webáruház széles nemesacél ékszer kínálatában biztosan megtalálod a stílusodhoz, igényedhez leginkább illő ékszert!

Nemesacél Gyűrű

A NEMESACÉL ÉKSZEREKRŐL

Nemesacél Gyűrű

Amit érdemes tudni a nemesacél ékszerekről

A vas a természetben vasoxid FeO2 vagy FeO3 formában található meg. Az emberi találékonyság lehetővé tette, hogy a vasoxidból kivonják a tiszta vasat és ezután ötvözzék olyan más fémekkel, melyek új tulajdonságokkal ruházzák fel a vasat. Ilyen pl. savállóság, vízállóság, kopásállóság, keménység. Az így előállított vasötvözet a nemesacél, amiből szemet gyönyörködtetően szép ékszereket lehet készíteni, melyek kiváló minőségűek, antiallergén ékszerek nemesacél.

Rozsdamentes acél, vagy más néven inox acél, amely egy minimum 10,5 % krómot tartalmazó acélötvözet, ami segítségével rozsdamentes az acél. A rozsdamentes acél ellenállóbb a rozsdával szemben, de nevével ellentétben ez az anyag is hajlamos a korrodálódásra. A rozsdamentes acélnak számos összetétele és felületképzése létezik, amely attól is függ, milyen célra szeretnénk használni. A leginkább korrózióálló acél a 300-as széria, emiatt ez a legnépszerűbb az orvosi implantoknál és a testékszereknél. Az ékszeriparban az egyik legelterjedtebb típus a 316L orvosi acélként ismert. A nemesacél ékszerek rendkívül népszerű ékszerek, a népszerűségük pedig alacsony árukból, valamint időtállóságukból fakad.


A termékek feltöltése folyamatos, újabb és újabb ékszerekkel bővítjük a kínűlatot, továbbá folyamatosak a nemesacél ékszer akciók is. Gyűrűméret megállapításához és a méret táblázathoz kattints ide, vagy kérd segítségünket ügyfélszolgálati telefonszámunkon. A Steeel nemesacél ékszer webáruház felületéről letölthető a gyűrűméret meghatározó, azonban ha ezt nem teheti, igény szerint webáruházunk ingyenesen elpostázza az említett mérőt.

Ne feledd, ha olcsó karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, esetleg divatos megjelenést kölcsönző divatgyűrű iránti érdeklődsz, a Steeel Nemesacél Ékszer Webáruház széles nemesacél ékszer kínálatában biztosan megtalálod a stílusodhoz, igényedhez leginkább illő ékszert!

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNI?

Mi az a 316L sebészeti acél?

Ez az acélnak egy speciális fajtája, mely más elemek hozzáadásával olyan tulajdonságokat kölcsönöz, mely a közönséges acélt ellenállóbbá teszi. Ez az acélnak egy speciális fajtája mely más elemek hozzáadásával olyan tulajdonságot vesz fel amivel allergiamentessé, kopásállóvá, rozsdamentessé, savállóvá teszi az anyagot. Akkor lesz az acélból nemesacél amikor készítés közben más típusú acélokkal veígytik mint például nikkel, króm, magán, wolfram, vanadin, szilicium, kobalt, anyagokkal. A vasoxidból kivonják a tiszta vasat majd a fent említett anyagokkal ötvözve veszi fel a nemesacél tulajdonságait.

Allergiamentes nemesacél ékszerek?

Igen, ezt az anyagában hordozott tulajdonsága teszi lehetővé miszerint az ötvöző anyagai összetételének aránya miatt a nikkel (amely egyébként rendkívül fontos szerepet játszik az acél rozsdamentessé tételében, de a másik oldalról egy allergén fém lenne) teljesen el van kötve és nemesacél ékszersemmilyen nikkel sót nem enged kiválni az anyagból, tehát maximálisan allergiamentes nemesacél fém, nem okoz bőrgyulladást, fémre érzékenyek is nyugodt szívvel viselhetik. Napjainkban, egyre gyakoribb a fémallergia, főként a nikkel allergia. Az uniós szabványok ezért meghatározták, hogy mennyi az a cm2-enként nikkel leadás, ami nem okoz allergiás tüneteket. Kizárólag ilyen ötvözeteket szabad forgalmazni.

Miért válasszak nemesacél ékszert?

A nemesacél ékszerek kiváló, olcsó árfekvésükön felül csillogásukkal is hódítanak. Számtalan stílusban, formában, színben elérhetők, az elegánsabb ékszertől kezdve a bohém, fiataloson ékszereken át az igazán maszkulin kiegészítőkig minden stílust képviselnek. Használatukkal egyszerűen, és persze olcsón dobhatók fel megjelenésünk; Coco óta pedig minden nő tudja, milyen csodákra képes egy helyesen megválasztott fülbevaló, vagy medál, mennyire át tudja szabi a megjelenést egy ízléses, vagy éppen trendi karlánc, vagy nemesacél gyűrű. További előnye, hogy a nemesacél egy antiallergén ötvözet, mely kizárja az esetleges irritációk lehetőségét, így bárki viselheti, az allergiás reakciók esélye nélkül.

RÓLUNK MONDTÁK

Steeel.hu nemesacél ékszer webáruház. Kihívó vagy szolid, minden napra vagy alkalmakhoz, találja meg az Ön számára legideálisabbat. Nemesacél ékszer termékeink között a hölgyekre és az urakra is egyaránt gondoltunk, így téve teljessé a vásárlás élményét. Legyen Ön is különleges egy szép nemesacél gyűrűvel, nemesacél karlánccal, vagy nemesacél nyaklánccal. Amennyiben többre vágyik, kínálatunkban megtalálja a nagy népszerűségnek örvendő divatékszereket, kaucsuk karkötőket és nemesacél testékszereket más szóval -piercingeket. Mindenki számára ideális választás a nemesacél ékszer, akár saját célra, akár ajándéknak, mivel fém érzékenyek is bátran hordhatják. Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, és akcióinkról, legyen mindig naprakész. Iratkozzon fel a Steeel nemesacél ékszer webáruház hírlevelére, és ismerje meg webáruházunk legújabb ékszer ajánlatát, vagy éljen a csak hírlevélre feliratkozottat számára elérhető kedvezményeket! Tapasztalja meg a minőségi nemesacél ékszerek nyújtotta kifogástalan eleganciát, melyet kedvező árak mellett érhet el a webáruházban! A számtalan nemesacél ékszer között Ön is megtalálhatja a legideálisabb ékszert, Pinterest oldalunkon pedig további közel kétezer ékszer ismerhető meg, melyek között minőségi nemesacél ékszerek, nyakláncok, karláncok, piercing ékszerek, karkötők, karórák és professzionális ékszer tisztító habok és kendők rendelhetők, melyek tökéletes eredményt biztosítanak, tökéletesen tisztává varázsolva megfáradt, elszíneződött ékszereket, legyen az nemesacél, vagy nemesfém, de bizsu is! Ne habozzon, válassza a Steeel nemesacél ékszerek kínálatát! Webáruházunkból kényelmesen rendelhet, a rendelt nemesacél ékszereket és ékszereket átveheti személyesen Budapest frekventált pontján elhelyezkedő átvevőpontunkon, de kérhet expressz házhoz szállítást is otthonába vagy éppen munkahelyére!

A Steeel nemesacél ékszer webáruház kínálata

Minőségi, és mégis rendkívül kedvező áru, férfi és női nemesacél nyaklánc, nemesacél karlánc, nemesacél gyűrű, nemesacél medál, nemesacél fülbevaló, ékszer tisztító hab kínálatunkat, melyek folyamatos nemesacél ékszer akció mellett a legkedvezőbb árakon érhetők el. Kiforrott divatot, stílust kínáló nemesacél ékszerek a Steeel nemesacél ékszer webáruház kínálatában!

Nemesacél nyaklánc

A nemesacél nyaklánc emberöltők óta divatos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, a férfiak körében épp úgy elterjedt, mint a női ékszerek világában. A nemesacélból készült nyakláncok sokáig megőrzik fényüket, időtálló szépségüknek köszönhetően viselőjük is sokáig tündökölhet. A nemesacél nyaklánc láncára nemesacél medál is illeszthető, nyakláncunk így még izgalmasabb ékszerré válik.

Nemesacél karkötő

A karlánc, a nemesacél karlánc a férfi elegancia egyik sarokköve. Divatos, a nemesacél alapnak köszönhetően rendkívül kedvező áru ékszer, mégis presztízst és igényességet kommunikál környezetünk felé. A nemesacél karlánc a női divatban is előkelő helyen szerepel, számtalan színben formában, stílust megtalálhatók a Steeel nemesacél ékszer webáruház termékpalettáján is, komoly divatdiktátorok is felhasználják munkájuk során. Ismerje meg széles kínálatunkat, melyben számtalan női karlánc, férfi karlánc közül válogathat!

Nemesacél gyűrű

A nemesacél gyűrű a fiatalok körében is ugyanannyira divatos, mint az idősebb korosztályok esetében. Vagány, fiatalos, elegáns nemesacél gyűrű kínálatunkban mindenki megtalálhatja a stílusához legjobban illő nemesacél gyűrű termékeket! Maszkulin, vagy nőies, ékköves vagy ékkő nélküli, letisztult nemesacél gyűrűk rendelhetően kényelmesen a Steeel nemesacél ékszer webáruház online felületén, rendkívül kedvező áron, kifogástalan minőségben, folyamatos akciókkal!

Nemesacél medál

A medál, melyet láncra fűzhetünk, egy igazi unikum az ékszerek világában. A nemesacélból készült, fényes medálok számtalan stílusban érhetők el a Steeel nemesacél ékszer webáruház felületén. A medál évszázadok óta a fényűzés, a luxus és elegancia jelképei. A medálok készülhetnek nemesacél fémből is, melyek a nemesfém ékszerek árának töredékéért is elérhetők, annak tulajdonságait nem nélkülözve. A nemesacél medál sok esetben fényűzőbb, mint nemesfémből készült társai; az ékszer akár nemesacél láncra fűzve divatot teremtettek, ma már számtalan divatmogul használja outfitjei részeként!

Nemesacél fülbevaló

A Steeel nemesacél ékszer webáruház széles termékpalettájának nemesacél fülbevaló kínálata is széles spektrumon, a már megszokott kedvező áron érhetők el. A fülbevaló, mint nemesacél ékszer egybeforrt az első számú női ékszerrel. A kislányok fülét nagyon sok esetben már újszülött korban átlövik, hogy hordhassanak fülbevalót. Az orvosi fémből készült nemesacél fülbevaló kiváló, és természetesen biztonságos választás. A nemesacél fülbevaló bármikor kivehető, így ruhatárunk stílusához bátran válogathatunk különböző nemesacél fülbevalót, így önbizalommal telve kommunikálhatjuk stílusunkat.

Nemesacél ékszer tisztító

A nemesacél ékszerek, ahogy minden más fém ékszer, egy idő után veszítenek megszokott fényükből, csillogásukból. A bőrrel való folyamatos érintkezés, a napi tisztálkodás során a felületükre jutó sampon, tusfürdő tompítják fényüket, a por, a kosz pedig megtapad rajta. Kedvenc nemesacél ékszerünk régi csillogása azonban egyszerűen visszakapható. Az erre a célra legalkalmasabb nemesacél ékszer tisztítók segítségével könnyen visszakaphatjuk nemesacél ékszerünk tündöklő csillogását, azok pedig tovább ékesíthetik testünket. A nemesacél ékszer tisztítók különleges, innovatív megoldása az ékszer tisztító hab, mely minden olyan piszkot eltávolít, melyet a hagymányos, vagy otthoni megoldások nem garantálnak. Az ékszertisztító hab kiválóan alkalmas a nyári melegben fokozott igénybevétel kezelésére. Az ékszertisztító hab kiváló hatásfokkal hordható fel a nemesacél ékszer felületére erre a célra hivatott törlőkendőkkel.

Nemesacél ékszerek férfiaknak

Nálunk minden férfi megtalálja az egyéniségéhez illő nemesacél ékszert, legyen az férfi nemesacél nyaklánc, férfi nemesacél karkötő, férfi nemesacél gyűrű vagy bármely más férfiaknak való ékszerről. Mindegyik erőt sugároz, divatossá és hangsúlyossá válik a viselője. Ajándéknak is kiváló döntés bármely korosztály számára!

Nemesacél ékszerek nőknek

Divatos, nőies és igazán trendi női nemesacél ékszerek széles kínálatát találod nálunk! Minden nő ragyogni fog, akár a női nemesacél fülbevaló, a női nemesacél nyaklánc, a női nemesacél karkötő, a női nemesacél gyűrű díszíti megjelenését!

Nemesacél ékszerek olcsón

Ne feledje, ha olcsó nemesacél ékszer, akciós nemesacél ékszer, úgy a Steeel nemesacél webáruház felületén Ön is felfedezheti új kedvenc nemesacél ékszer különlegességeit, a már megszokott Steeel nemesacél ékszer minőségben, és kedvező áron! Rendeljen még ma egyszerűen a Steeel nemesacél ékszer webáruház virtuális polcairól, és vegye át személyesen, a rendelés másnapján Budapest frekventált pontján felfedezhető átvevőpontunkon, vagy igényelje gyors házhoz szállításunkat akár 2 napon belül! Ismerje meg a különleges nemesacél ékszerek nyújtotta csillogást, vásárlásukkal nem csupán egy ékszerrel lesz gazdagabbak, sokkal inkább stílussal, igényes, kifinomult megjelenéssel. Éljen a Steeel olcsó nemesacél ékszerek nyújtotta pompával, vásároljon egyszerűen, és ragyogjon úgy, ahogy új kedvenc nemesacél ékszere is teszi! Híreink között nemesacél ékszerekkel kapcsolatos érdekességeket, a Steeel nemesacél ékszer webáruház új ajánlatait, valamint akcióinkról, nyereményjátékainkról is itt értesülhet, így megéri követni a Steeel nemesacél ékszer webáruház legfrissebb híreit!

Orvosi fém

Webáruházunkban az összes nemesacél ékszer orvosi fém, sebészeti fém minőségű. Ez azt jelenti, hogy az emberi testbe is beültethető, orvosi, sebészeti célokra felhasználható anyagból készültek ékszereink. Garantáltan korrózió és rozsdásodás álló, kopásálló. Ebből következően antiallergén. Nem okozz bőrirritációt, kiütéseket. Az érzékeny bőrűek is hordhatják! A nemesacél ékszerek már emberöltők óta óriási sikernek örvendenek, számtalan stílusban felfedezhetők, különböző stílusban, az olcsó nemesacél ékszerek legnagyobb előnyével, kedvező árával! Rendeljen a Steeel nemesacél ékszerek webáruház termékpalettájáról még ma, hihetetlen árakon! Amennyiben olyan nemesacél ékszerre vágyik, melyek arany, vagy ezüst hatással bírnak, webáruházunkban Ön is felfedezheti a minőségi, mégis olcsó nemesacél ékszerek nyújtotta páratlan stílust! Kedvező áruknak köszönhetően akár minden ruhaszettjéhez külön-külön is vásárolhat nemesacél ékszereket, így megjelenése még fantasztikusabb lesz! A Steeel nemesacél ékszer webáruház kiváló minőségű ékszerei mellé minőségi ékszer tartó eszközöket is kínál, melyek segítségével az ékszer átadása igazán szép alkalommá lép elő. Ezek a kellemes tapintású ékszer tartó dobozok számtalan színben, formában és méretben rendelhetők a Steeel nemesacél ékszer webáruház virtuális polcairól! Amennyiben tehát olyan ékszertartó dobozt keres, mely kiváló kiegészítőként szolgál, így emelve az ékszer átadásának fényét! Ne feledje tehát, a Steeel nemesacél ékszer webáruház ékszerdobozai rendkívül kedvező áron vásárolhatók meg nemesacél ékszer webáruház nyújtotta kényelemben, akár személyes átvétellel, vagy igényelhet kedvező feltételek mellett házhoz szállítást is! Rendeljen még ma kiváló minőségű nemesacél ékszereink közül, és ismerje meg kedvező áron a minőségi nemesacél ékszerek nyújtotta pompás, divatos megjelenést! A Steeel nemesacél ékszer webáruház Facebook oldalán számtalan újdonságot ismerhetsz meg a divat világáról, ékszer érdekességekről, közönségszavazásokról, valamint gyakori nyereményjátékainkon nemesacél ékszer termékeket is nyerhetsz! Érdemes tehát követni minket a közösségi portálon is, hisz számos újdonságról, a Steeel nemesacél ékszer webáruház felületén megismerhető új ékszerekről első kézből értesülhetsz! Számtalan minőségi nemesacél ékszer közül válogathat kényelmesen, a webáruház nyújtotta kényelem mellett! A Steeel nemesacél ékszer webáruház termékpalettáján ékszerek óriási kínálatát fedezheti fel; nyakláncok és karláncok, gyűrűk és medálok, melyek arany és ezüst hatásban is megismerhetők, a nemesacél ékszerek egyik legnagyobb előnye mellett, melyek kiváló és olcsó árfekvésük, valamint minőségük. Ne hezitáljon, válassza a minőségi nemesacél ékszer webáruház kínálatát.Számtalan nemesacél ékszer, garantáltan a legjobb árfekvésben! Számtalan nemesacél ékszer, melyek egytől egyig pompás stílusban érhetők el a legolcsóbb árak mellett; a rendelt nemesacél ékszer pedig átvehető személyesen is Budapest központi részén felfedezhető átvevőpontunkon, de igényelhető gyors házhoz szállítás is, rendkívül kedvező feltételekkel! A nemesacél ékszerek már emberöltők óta óriási népszerűségnek örvendenek a divatos megjelenést preferálók körében, ennélfogva számtalan stílusban, színben és formában felfedezhetők fel. Nálunk minden korosztály megtalálja az igényeihez legjobban igazodó nemesacél ékszert, ékszer tisztítót, vagy éppen design vagy divat karórát! Ezek a minőségi ékszerek és karórák kiemelkedő minőségű termékek, melyek célja, hogy káprázatos stílussal és eleganciával ruházza fel viselőjét. Kínálatunkban számtalan minőségi gyártótól származó ékszer tisztító habot és pormágnes törlőkendőt találhat, melyek segítségével régi ékszere újra új állapotban tündökölhet! Az ékszertisztító hab továbbá kíméli ékszere felületét, gyengéden tiszítja azt, és bevonatot képez, mely megakadályozza a nemesacél ékszer további koszolódását. Ne tegye ki kedvenc ékszerét otthoni, kétes eredetű tisztítószerek okozta sérüléseknek, ismerje meg a professzionális ékszer tisztító habok, szerek és kendők pozitív tulajdonságait, rendeljen akár otthona kényelméből rendkívül kedvező áron bizonyítottan hatékony tisztítószereket! Kiváló minőségű nemesacél ékszerek a legkedvezőbb árak mellett, kényelmesen, a Steeel nemesacél ékszer webáruház felületéről! A kiváló minőségű nemesacél nyakláncok ára a nemesfém ékszerek árának töredéke; azonban a nemesacél ékszerek elérhetők sárgaarany és ezüst hatással is elérhetők, így akár minden ruhakollekciónkhoz külön külön is beszerezhető különböző ékszerek. A Steeel nemesacél ékszerek használatával Ön minden nap ragyogó stílusban jelenhet meg, melyet a kedvező ár, valamint a kifogástalan, hamisítatlan minőség jellemez! Rendelését leadhatja online, akár az otthoni fotelből is, az igényelhető, vagy kinyomtatható gyűrűmérő pedig segít meghatározni, hogy milyen méretű gyűrűre lehet szükségünk. A Steeel nemesacél ékszer webáruház Facebook oldalán minden nap új promóciókat ismerhet meg, valamint egyéb, a nemesacél és egyéb ékszerekkel kapcsolatos híreket olvashat, megoszthatja véleményét, valamint új, eddig ismeretlen, frissen bevezetett ékszereket is első ízben ismerhet meg. Ne feledje, ha olcsó nemesacél ékszer,vagy professzionális ékszer tisztító hab és kendő, válassza a kényelmes megoldást és rendelés webáruházát, ahol kiemelkedő minőség érhető el, a legalacsonyabb, filléres árakon! Ismerd meg még ma a Steeel nemesacél ékszer webáruház termékeit, ismerd meg a kifogástalan, hamisítatlan elegancia előnyeit, és jelenj meg minden nap úgy, mint aki ünnepel! Steeel nemesacél ékszerek webáruháza - nemesacél ékszer, divatkaróra, professzionális ékszer tisztító eszközök széles tárháza filléres árak mellett, kifogástalan, és időtlen minőségben! Tapasztalja meg az időtálló elegancia termékeit a Steeel nemesacél ékszer webáruház termékei között, ruházza fel magát a legkiválóbb minőségű ékszerek által! Ugye nem felejtette el, ha minőségi ékszer webáruház, válassza a Steeel nemesacél ékszer webáruház kínálatát a legjobb árak mellett! A számtalan nemesacél gyűrű ékszer, nemesacél nyaklánc ékszer, nemesacél fülbevaló ékszer, nemesacél karlánc ékszer mellett minőségi és professzionális ékszer tiszítókat, valamint nemesacél ékszer tartó dobozzal is találkozhat, a legnevesebb gyártók nevével fémjelezve, olcsó árakon! Válassza a Steeel nemesacél ékszereket, ismerje meg a páratlan eleganciát és az alacsony árakat! Ne habozzon, rendeljen még ma a Steeel nemesacél ékszer webáruházból!