Online Pláza Napok
KUPONKÓD: OPN30

Az akció április 10, azaz vasárnap éjfélig tart!

Biztonságos az online vásárlás?
IGEN! Viszont arra figyelj oda, hogy Magyarországon bejegyzett cégtől vásárolj, különben mind a kiszállítás, mind pedig az elállás és a garanciális ügyintézést bonyolult, költséges és hosszadalmas lehet. Mi egy magyar családi vállalkozás vagyunk, rendelkezünk az összes szükséges engéllyel és több, mint 10 éve foglalkozunk online ékszer kereskedelemmel és évek óta Megbízható Boltként szerepelünk az árukereső adatbázisában is. Olvasd el a vásárlói véleményeket itt!

Miért minket válassz?
Nincs tömeg, nincs sorbanállás, nincs záróra, nem kérdezgetjük, hogy segíthetünk-e. Annyit nézelődsz és akkor, amennyit és amikor jól esik.

Mi történik, ha mégsem tetszik, amit választottál?
Küldd vissza. 90 napon belül bármikor elállhatsz vásárlástól bahy kicserélheted másra!

Egy nap alatt Nálad!
Rendeld házhoz az ékszereket és mi 1 munkanapon belül kiszállítjuk. Vagy gyere be a Keleti pu.-nál lévő Átvételi Pontunkba és vedd át személyesen!

Rugalmas fizetés és rugalmas szállítás!
A bankkártyás, banki átutalásos vagy utánvétes fizetési módok, és a többféle szállítási és átvételi lehetőségek kombinációjával ott, akkor és úgy veszed át a csomagodat, ahogyan az számodra a legmegfelelőbb. Ne Te alkalmazkodj a csomag érkezéséhez, hanem akkor érkezzen a csomag, amikor épp Neked megfelel. Szállítási és fizetési módjainkról itt olvashatsz bővebben.

A 30%-os kedvezmény igénybevételéhez egyszerűen használd az OPN30 kuponkódot a vásárlás véglegesítése közben, a rendszer a kedvezményt automatikusan le fogja vonni.

És a legjobb az egészben: a kedvezmény az AKCIÓS TERMÉKEK IS vonatkozik, tehát a 30%-ot az akciós árból vonja le a rendszer!


KUPONKÓD: OPN30

Az akció április 10, azaz vasárnap éjfélig tart!