EXKLUZÍV CSOMAGOLÁS

Webáruházunk elkötelezett rajongója a prémium minőségnek és megjelenésnek. Ennek megfelelően szeretnénk vásárlóink számára a szokásostól eltérő, exkluzív élményt biztosítani, amit a kényelmes és gördülékeny rendelést követően a csomag kézhezvételének pillanatában is közvetíteni kívánunk.

Amennyiben saját magad számára vásárolsz, a rendelt ékszereket egy biztonságos és elegáns csomagolásban szállítjuk házhoz. Az egyedi tervezésű, letisztult designdoboz már első látásra garantáltan elnyeri tetszésed és így a lehető legnagyobb biztonsággal, sértetlenül érkezhetnek meg hozzád a termékek.

Ékszerdoboz
Ékszerdoboz

Természetesen az is gyakran előfordul, hogy valaki másnak szánod majd a megvásárolt ékszereket. Apróságnak tűnhet, de ajándék vásárlásánál sokszor megfeledkezünk az alkalomhoz illő csomagolás idejében való beszerzéséről, ami igazán bosszantó lehet. Webáruházunkban lehetőséget kínálunk exkluzív díszcsomagolás kérésére is! Nem kell mást tenned, mint bepipálnod a vásárlás folyamán a Kosárban található Díszcsomagolás opciót és máris válogathatsz elegáns díszcsomagolásaink közül.

GOMB SZÖVEGE

EXKLUZÍV CSOMAGOLÁS

Prémium minőség és megjelenés

CSEREGARANCIA

Akár 45 napos ékszer csere szolgáltatás

INGYENES SZÁLLÍTÁS

18.000 forint felett a szállítás ingyenes

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Biztonságos online bankkártyás fizetés

PÉNZVISSZAFIZETÉS

100% pénzvisszafizetési garancia 15 napon belül

MEGBÍZHATÓ BOLT

Több mint 10.000 elégedett vásárló