90 napos cseregarancia

Számunkra a legfontosabb, hogy örömöt adjunk és értéket teremtsünk. Közel 20 éve, családi vállalkozásként vagyunk jelen a magyar ékszer piacon és mindig arra törekedtünk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek mind a vásárlási folyamattal, mind pedig a tőlünk vásárolt ékszerekkel, órákkal és kiegészítőkkel.

 

Minden általunk értékesített ékszert hosszas megfontolás és minőségi ellenőrzés után teszünk virtuális boltunk polcaira, az általunk gyártott ékszereknél pedig kiemelt odafigyeléssel és precizitással választjuk ki az alapanyagokat és folyamatosan ellenőrizzük az ékszerek minőségét a teljes gyártási folyamat során.

 

Saját gyártású ékszerekSaját gyártású ékszerek

Ugyanilyen precizitással és igényességgel járunk el a partnereink és az alvállalkozóink kiválasztásánál és ugyanezt várjuk el a saját kollégáinktól is.

 

Ennek ellenére előfordul, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, de ezekből a hibákból mindig igyekszünk tanulni és fejlődni. Legnagyobb igyekezetünk ellenére előfordul, hogy mégsem sikerül a kedves vásárlónk minden igényét kielégíteni, illetve olyan is előfordul, hogy az ajándékba vett ékszer mégsem tetszik a megajándékozottnak. Ilyen esetekben mindig kiemelten törekszünk arra, hogy az esetleges bonyodalmak ellenére a végén mindenki boldogan és elégedetten emlékezzen vissza a vásárlásra.

 

Ezért 2022-ben bevezettük, hogy minden ékszerre az átvételtől számítva 90 napos cseregaranciát biztosítunk a törvényileg előírt 14 napos pénzvisszafizetési garancián felül! Ha csak egy hónap múlva derül ki, hogy mégsem tetszik az ajándék, azzal sincs gond.

Lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén és segítünk!