Akciók a KristályPláza weboldalán

Széles, minőségi ékszer választék és nyereményjátékok várnak rád. Ha most jársz nálunk először, akkor engedd meg, hogy megajándékozzunk egy 3000 Ft értékű kedvezményt biztosító kuponnal első vásárlásod alkalmával. Ehhez csupán annyitkell tenned, hogy iratkozz fel hírlevelünkre az oldal alján és máris küldjük a kuponkódot. Ne aggódj, nem fogunk hasztalan hírlevelekkel terhelni, havi 1-2 db hírlevelet küldünk az újdonságainkról és az épp futó akcióról vagy egyedi, személyre szóló kedvezményekről!

Nyaklánc

NYAKLÁNCOK

Fontos eseményre keresel megfelelő kiegészítőt? Vagy ajándékot? Esetleg szeretnél egy csillogó, pont hozzád illő nyakláncot, melyben igazán ragyogónak érezheted magad? Egy Swarovski nyaklánc tökéletes választás lehet számodra. A Swarovski kristállyal készült nyakláncokból szinte megszámlálhatatlan fajta létezik, mindenki megtalálja köztük a neki legmegfelelőbbet. Különböző színek, különböző formák és összeállítások, de egyvalami örök. A csillogás. Melyik nő ne szeretné a csillogó kiegészítőket?! Mindenkinek szüksége van némi ragyogásra, melyet a mosolyán kívül ékszereivel is elővarázsolhat.

1-2 napos kiszállítással >>

10-14 napos kiszállítással >>

FÜLBEVALÓK

Arcformánk, szemünk színe csodálatosan hangsúlyozható egy ragyogó Swarovski fülbevalóval, mely élénk csillogásával kiemeli egyéniségünket. A Swarovski fülbevalók széles választékából minden bizonnyal találsz olyan darabokat, amiket el tudsz képzelni magadon, amihez éppen van egy jó ruhád vagy pont megfelelő lenne az esti randidra. A Swarovski kristállyal díszített fülbevalók kimondottan elegáns, hétköznapi vagy vicces, aranyos kivitelben is készülnek. Minden alkalomra akad megfelelő darab.

1-2 napos kiszállítással >>

10-14 napos kiszállítással >>

Fülbevaló
Gyűrű

GYŰRŰK

Egy csillogó apróságra vágysz? Esetleg örömet szeretnél szerezni valakinek egy ragyogó gyűrűvel? Nézz szét a Swarovski gyűrű kínálatban és találd meg a számodra legmegfelelőbb ékszert! Nem lesz nehéz dolgod, a gyűrűk mindegyike igényesen kivitelezett, Swarovski kristályokkal díszített darab, melyek közt vannak komoly ékszerek és vidámabb, kedvesebb kis gyűrűk is. Minden stílus, minden egyéniség talál köztük neki megfelelőt.

1-2 napos kiszállítással >>

10-14 napos kiszállítással >>

KARKÖTŐK

Szeretnél egy igazán szép, nőies kis ékszert a csuklódra, de még nem tudod milyet válassz? Vagy éppen ilyet keresek ajándékba? Akkor mindenképpen nézz körül a Swarovski háza táján, ugyanis a Swarovski karkötőnél kevés ragyogóbbat fogsz találni. Különleges technikával csiszolt, tiszta, csodálatos kristályok egy igényes alapon. Ez ilyen ékszernek bármelyik nő örül, és magabiztosan hordja.

1-2 napos kiszállítással >>

10-14 napos kiszállítással >>

Karkötő
Gyűrű

SZETTEK

A Swarovski szetteknél könnyen előfordul, hogy ha van két kollekciód, tudod őket egymással is kombinálni. Az egymáshoz illő színek vagy éppen az egymástól nagyon elütő csillogás egyediséget ad a megjelenésednek. Azért ezzel vigyázni kell, legyen eléggé nagy a kontraszt vagy nagy az összhang. A kettő közötti esetben a párosítás inkább kerülendő, az pont az ellenkező hatást kelti, szedett-vedett látványt nyújt, ami egyáltalán nem vonzó. A Swarovski ékszerek között találsz komoly, kisestélyihez való szettet, de ugyanúgy megtalálod a mindennapokban hordható, visszafogott vagy egyszerűbb, vidám darabokat is.

1-2 napos kiszállítással >>

10-14 napos kiszállítással >>

MEDÁLOK

A medálok terén meghatározhatatlanul nagy a választék. Mindig feltűnik valami új trend, valami új mánia, esetleg elővesznek egy régit vagy a misztikumból merítenek ihletet. A nemesacél medálok pénztárcabarát darabok, de nem kevésbé szépek és mutatósak, mint drágább, arany és ezüst társaik. Nyugodtan viseljük, kombináljuk őket, mert nagyin ízléses vagy éppen extravagáns színezetet adhatnak megjelenésünknek.

1-2 napos kiszállítással >>

10-14 napos kiszállítással >>

Karkötő